Prijspuzzel

In iedere editie van Zeeuws Weerzien staat een prijspuzzel, gemaakt door Louis Kesteloo. Gezellig om samen te maken én u kunt er leuke prijzen mee winnen!

Inzenden

Wilt u kans maken op één van de prijzen, stuur uw oplossing dan inclusief uw adresgegevens naar puzzel@zeeuwsweerzien.nl of naar: Zeeuws Weerzien, Postbus 33, 4350 AA  Veere.

In de krant staat de uiterste inzendingsdatum vermeld. Onder de goede inzenders verloten wij bijzondere Zeeuwse boeken, beschikbaar gesteld door ZB⎹Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en/of Zeeuws Archief. Soms is er ook een unieke hoofdprijs te winnen.

Nieuwe prijspuzzel: nummer 6 (editie maart 2020)

In de jongste editie van Zeeuws Weerzien staat weer een mooie puzzel. Wegens de beperkende maatregelen in verband met het coronavirus hebben we de puzzel online gezet. Klik puzzel maart 2020 om de puzzel te downloaden. Dan kunt u hem printen en maken.  Stuur uw oplossing vóór 25 mei 2020 in en maak kans op een mooie prijs. Onder de goede inzenders verloten wij drie boeken over een Zeeuws thema, ter beschikking gesteld door ZB⎹Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. Als unieke hoofdprijs kunt u het boek ‘De laatste boot – Afscheid van de PSD’ van Jan Jansen en Peter Verdurmen winnen (Uitgeverij Den Boer/De Ruiter). Een collectorsitem, dat niet meer in de boekhandel verkrijgbaar is. De makers van het boek komen het persoonlijk aan u overhandigen.

Prijswinnaar puzzel nummer 5 (editie december 2019)

Ondanks een zetfout, waarvoor onze excuses, hebben velen van u de juiste oplossing van de vorige puzzel gevonden: Winter in Zeeland. Het boek ‘Het hart dier wereld’ is aan de volgende goede inzenders gestuurd: M. van Dongen, Brouwershaven; J. van Hekke, Yerseke; W. Michielsen, Hoek;
Fam. Nijsse-Meertens, Oud-Sabbinge; P. Vuijk, Grijpskerke.

De hoofdprijs, het boek ‘Winter in Zeeland’ van Jan Jansen en Peter Verdurmen, is gewonnen door E. de Deckere in Hulst. Wij nemen contact met u op voor de overhandiging.

 

Prijswinnaars puzzel nummer 4 (editie september 2019)

De oplossing van de (herfst)puzzel was: Herfst.
Een mooie inkopper, zoals sommigen van u al aangaven.
Het boek ‘ZEELAND – literaire reis door de tijd’ is aan de volgende goede inzenders gestuurd:

A. d’Hont, Kuitaart
I. van Leyenhorst, Burgh-Haamstede
M. Nieuwenhuijzen, Krabbendijke
J. Westveer, Middelburg
N. Meulmeester, Arnemuiden

 

oznorCOBR

Mevr. H.W. van Beck – van Bree krijgt het boek ‘Slag om de Schelde’ overhandigd door uitgever René van den Berge van Marberg Media. Foto’s: Hanneke de Vroe

 

Uitreiking extra prijs

Bij puzzel nummer 4 (september 2019)

Een blije winnares

Ze had al zo veel gepuzzeld. En nog nooit een prijs gewonnen. Maar nu, nu was het zo ver. Mevrouw H.W. van Beck-van Bree in SVRZ Buitenhof in Tholen was net 90 jaar geworden en had de oorlogspuzzel in het herfstnummer van vorig jaar zonder al te veel problemen goed weten op te lossen. Vele anderen deden dat ook. Maar het lot was mevrouw Van Beck-Van Bree deze keer goed gezind, haar naam werd als prijswinnaar uit de grote stapel inzendingen getrokken. Ze won een mooie prijs: het prachtige boek Slag om de Schelde dat vorig jaar bij de herdenking van 75 jaar bevrijding werd gepresenteerd. Uitgever René van den Berge van Marberg Media kwam speciaal uit Bergschenhoek naar Tholen om het boek aan een gelukkige winnares te overhandigen. En wij van Zeeuws Weerzien waren er ook en maakten deze blije foto. Het was een gezellig feestje, met koffie en koek tijdens de middagsoos.

Kijk ook op onze Facebookpagina naar het verslag van ons bezoek aan Tholen.