Uw verhaal op de website?

Heeft u een interessant of leuk artikeltje, een mooie herinnering, een recept, gedicht of een mooie foto welke u wilt delen met onze lezers? Stuur dan een mail aan web@zeeuwsweerzien.nl en wie weet wordt uw artikel wel geplaatst. Elk artikel wordt het liefst voorzien van een foto. Stuur deze mee met de mail en vermeld erbij of de foto rechtenvrij en/of met bronvermelding gebruikt mag worden.

Verhalen van lezers

 

Cor Boeije (1934) uit Terneuzen denkt terug aan zijn oma, die in de Tweede Zandstraat in Breskens een buurtwinkeltje runde.
Ineke de Bruine-Hillebrand beschrijft haar jeugdherinneringen aan Sint Laurens na het lezen van ‘Herinneringen aan de Noordweg’ van Anneke Boerwinkel.
Wandel door het winkelcentrum van Terneuzen in 1965. Margreeth Ernens groeide op in de Noordstraat en loopt met u mee.
Ineke Bommelje-de Vroe (bijna 75) uit Koudekerke vertelt hoe ze vroeger boodschappen deed voor haar opoe, tante en buurvrouw.
Wim Dalhuisen uit Gorssel verhaalt over zijn jeugd en een aantal winkels in Middelburg in de jaren vijftig.
Jan Roodenburg uit Middelburg schreef na het lezen van de veerdienstkrant een belevenis op uit zijn jeugd.
Mevrouw H. Bolleman-Dekker uit Axel schreef over haar tochten met de verschillende veerboten.
Het raadsel rond de tweedelige sok in Streekmuseum De Meestoof is opgelost: mevrouw Jo Buijs-Stroo weet er nog alles van.
De 91-jarige Louis Cloet, geboren in Vlissingen en tegenwoordig in Frankrijk woonachtig, werkte tijdens de winter van 1962/1963 als zeeloods.
Oud-zeeloods Louis Cloet (91 jaar) denkt terug aan de oorlogsjaren, die hij voor een deel in Engeland doorbracht.