Uw verhaal op de website?

Heeft u een interessant of leuk verhaal, een mooie herinnering, een recept, gedicht of een mooie foto welke u wilt delen met onze lezers? Stuur dan een mail aan web@zeeuwsweerzien.nl en wie weet wordt uw artikel wel geplaatst. Elk artikel wordt het liefst voorzien van een foto. Stuur deze mee met de mail en vermeld erbij of de foto rechtenvrij en/of met bronvermelding gebruikt mag worden.

Verhalen van lezers

 

Bart van der Meide uit Amersfoort is geboren en getogen in Terneuzen. Hij haalt herinneringen op uit zijn jeugd.
Jan Zegers schreef over de onzekere coronatijd een prachtig gedicht van hoop, bemoediging en vertrouwen in een betere toekomst.
Piet Apers laat het leven tussen 1930 en 1942 in zijn geboortedorp Zuiddorp de revue passeren.
Bart van der Meide, geboren en getogen in Terneuzen, denkt met een glimlach terug aan de Flipjes die hij spaarde.
Bart van der Meide stuurde een serie foto's van Terneuzen, gemaakt daags na de Watersnoodramp. De beelden tonen de ravage.
Wim Deijnen uit Sluis, jarenlang rivierloods op de Schelde, denkt terug aan de goede verstandhouding tussen loodsen en veerdiensten.
Ans van Nieuwenhuijze vertelt over haar belevenissen in Brouwershaven. Als kind moest ze heel wat winkels aflopen voor boodschappen.
Mevrouw P. Jobse-Dingemans (94) uit Veere vertelde ons over haar hobby kraaltjes breien.
Dini Helmers uit Veere genoot altijd van de vakanties die zij als meisje in Baarland doorbracht.
Clasien Schreurs (86) uit Vlissingen haalt herinneringen op aan haar opoe, Klazien Schreurs. die de Bevelandse dracht trouw bleef.