12e editie Zeeuws Weerzien: daar zit muziek in!

,,Muziek, beste mensen, wat zou het leven zijn zonder muziek?” Zo opent het voorjaarsnummer van de gratis herinneringskrant Zeeuws Weerzien. En inderdaad: na een lange periode van beperkende coronamaatregelen, waarbij we amper in een koor mochten zingen of in een band mochten spelen, zijn we wel toe aan een vrolijke noot. Daarom swingt het nieuwste nummer van Zeeuws Weerzien de pan uit. De krant staat vol herinneringen aan nostalgische klanken: het draaiorgel op de markt, het eerste gekochte singeltje van de Beatles, Koperen Ko en diverse andere Zeeuwse talenten van vroeger. Mis deze editie niet!

Nu beschikbaar op diverse afhaalpunten

Vrijwilligers van Zeeuws Weerzien geven de krant in de eerste helft van april af op ruim 500 afhaalpunten verspreid over de hele provincie. Check de actuele adreslijst op www.zeeuwsweerzien.nl. En als u toch op pad gaat: neem een exemplaar mee voor iemand in de buurt. Zo bezorgt u met name oudere inwoners van Zeeland een mooie afleiding in een tijd waarin eenzaamheid op de loer ligt.

Wekelijks een nieuwe column op de website

Zeeuws Weerzien verschijnt eens per kwartaal. Uitgelezen? Kijk dan op de website www.zeeuwsweerzien.nl. Daar verschijnt élke week een nieuwe column van de redactie. Ook uw verhalen zijn welkom. Stuur een persoonlijke herinnering, bij voorkeur passend bij het thema van de krant en begeleid van een foto, aan redactie@zeeuwsweerzien.nl. Zo houden we met elkaar de verhalen over het Zeeland van vroeger levend.

Geen reacties

Geef een reactie