Geen Appeltje van Oranje maar een mooie cheque van het Oranjefonds!

Zaterdag 8 juni ‘streed’ Zeeuws Weerzien (met de activiteit leesbijeenkomsten) in Utrecht samen met 49 andere initiatieven om een nominatie voor het felbegeerde Appeltje van Oranje 2024. Helaas zijn wij niet tot de laatste ronde doorgedrongen. Maar de tien overgebleven projecten feliciteren wij van harte met deze terechte pluim voor hun maatschappelijke inzet.

Wij voelen ons zeker geen verliezer, want de reacties op onze presentatie waren heel positief. Bovendien hebben we heel veel ervaringen uitgewisseld en nieuwe ideeën opgedaan. En dat komt goed uit, want als verrassing ontvingen ook wij een cheque van € 1.500,—. Daar gaan we in de nabije toekomst een mooie bestemming aan geven. Dank aan iedereen die ons heeft gesteund, maar vooral aan onze vrijwilligers voor wie het applaus vanmiddag evenzo was bedoeld. Wij zetten onze mooie werkzaamheden voort!

foto: Secretaris Hanneke de Vroe (links) en penningmeester/coördinator leesbijeenkomsten Rina Cevaal van Zeeuws Weerzien met de cheque van het Oranjefonds.

Redacteur Margreeth Ernens had donderdag een gesprek met Remco van Schellen van Omroep Zeeland over waarom Zeeuws Weerzien uw stem verdient.

Geen reacties

Geef een reactie