Herinneringsbijeenkomst in Het Warenhuis-Museum Het Land van Axel

Helaas is deze bijeenkomst voorlopig uitgesteld in verband met de beperkende maatregelen rondom het coronavirus.

In museum Het Warenhuis herleven de tijden van vroeger, met onder anderen een uitgebreide streekdrachtcollectie en een ouderwetse grutterswinkel in Jugendstil. Een inspirerende omgeving om samen met anderen herinneringen op te halen. Vrijwilligers van Stichting Feest van Herkenning presenteren een koffer vol voorwerpen uit ‘de winkel van Sinkel’ en gaan hierover met u in gesprek bij een gezellig kopje koffie of thee. Weet u nog waar de voorwerpen voor werden gebruikt? Wij horen uw verhalen graag. Zo houden we niet alleen de herinnering aan ons mooie Zeeuwse erfgoed levend, maar hebben ook een luisterend oor voor elkaar.

Aanmelden

Voor de bijeenkomst op maandag 18 mei 2020 (14.30 tot 15.30 uur) geldt een maximum aantal deelnemers van 15 personen. U kunt zich rechtstreeks bij het museum aanmelden via 0115-562885 (bereikbaar di t/m vr 12.30-17 uur, za 11-17 uur). Uw naam en het aantal personen wordt dan genoteerd. Het museum is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Benieuwd hoe de laatste bijeenkomst in Museum Veere is verlopen? Lees het verslag en bekijk de foto’s op www.zeeuwsweerzien.nl

Geen reacties

Geef een reactie