Herinneringskrant Zeeuws Weerzien verschijnt later dit jaar

In verband met de verscherpte coronamaatregelen komt de maarteditie van herinneringskrant Zeeuws Weerzien te vervallen. Omdat de meeste afhaalpunten zijn gesloten voor publiek, kan de krant op onvoldoende plekken worden aangeboden. De eerstvolgende editie verschijnt in juni. Treft u de wintereditie van Zeeuws Weerzien nog aan bij een supermarkt of lokale ondernemer? Neem een exemplaar mee voor iemand bij u in de buurt! Zo bezorgt u ouderen in deze moeilijke tijd een welkome afleiding. De trekking van de prijspuzzel op 15 maart gaat door. De puzzel is op de website www.zeeuwsweerzien.nl geplaatst, zodat iedereen die de papieren krant niet heeft kunnen bemachtigen toch een kans kan wagen.

Wekelijks een nieuw artikel op de website

Om trouwe lezers tegemoet te komen, verschijnt wekelijks een nieuw artikel op de internetpagina www.zeeuwsweerzien.nl/redactie. De redactie duikt daarvoor in oude fotoalbums en haalt herinneringen op aan het Zeeland van vroeger. Lezers kunnen een reactie achterlaten of een eigen herinnering toesturen (het liefst met foto). Deze lezersverhalen zijn te vinden op www.zeeuwsweerzien.nl/lezers. Zo blijven we ‘op afstand’ toch met elkaar verbonden. Heeft u geen toegang tot internet? Luister dan op vrijdagochtend naar ‘Zeeland wordt wakker’ op Omroep Zeeland radio. Journalist Remco van Schellen interviewt wekelijks de redactie van Zeeuws Weerzien over hun persoonlijke foto.

Volgende editie in teken van grootouders en hun kleinkinderen

De juni-editie gaat over grootouders en hun kleinkinderen. Heeft u een mooie herinnering aan uw opoe of wilt u de kleinkinderen iets meegeven over hoe het er vroeger aan toe ging? Stuur uw verhaal aan redactie@zeeuwsweerzien.nl of Postbus 33, 4350 AA Veere en wie weet wordt uw inzending geplaatst in Zeeuws Weerzien.

Geen reacties

Geef een reactie