Het dak eraf met Rory Gallagher!

Lezer Piet Louisse uit Baarland stuurde ons zijn herinneringen aan een concert dat hij in 1973 bezocht.

Op 15 december 1973 ging ik samen met mijn oudste broer Kees naar een nachtconcert van Rory Gallagher, die een marathon-optreden gaf in de Doelen in Rotterdam. Ik was 18 en kende de LP: Gallagher Live in Europe! Het was voor mij mijn eerste concert en het maakte ontzettend veel indruk op mij en op het publiek. Binnen de korstte keren stond de zaal op zijn kop en zat niemand meer op zijn plaats. Gallagher speelde net zolang door totdat de eerste bezoekers de eerste tram of trein naar huis konden nemen.

Geweldig!!

Mijn broer woonde in Delft en we zijn met de taxi teruggereden.

Foto: Het optreden van Rory Gallagher in 1973 in De Doelen in Rotterdam. | foto archief Piet Louisse

Geen reacties

Geef een reactie