SPONSORS VOOR TWEEDE JAARGANG HERINNERINGSKRANT ZEEUWS WEERZIEN

Zeeuws Weerzien, de gratis krant vol verhalen over het Zeeland van toen, krijgt een vervolg in 2020 dankzij financiële steun van Provincie Zeeland, VSB fonds, Stichting Het R.C. Maagdenhuis/Stichting Brentano’s steun des ouderdoms, Monuta Helpt en Familiefonds Hurgronje. Deze tweede jaargang wordt tevens mogelijk gemaakt dankzij samenwerking met diverse organisaties waaronder Zeeuws Archief, ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland en Erfgoed Zeeland. Aan de basis van alle werkzaamheden staat een groeiend aantal vrijwilligers. Van redactie tot distributie, van vormgeving tot PR: op alle fronten zetten enthousiaste helpers zich in om de krant tot een blijvend succes te maken.

Eerstvolgende editie verschijnt in maart

In 2020 komt de krant uit in maart, juni, september en december. De omvang is inmiddels gegroeid naar 16 pagina’s, zodat er volop ruimte is voor nostalgische foto’s, persoonlijke herinneringen en reacties van lezers. Het eerstvolgende nummer van Zeeuws Weerzien verschijnt in maart en staat in het teken van de voormalige veerdiensten die jarenlang de belangrijkste schakel vormden tussen de Zeeuwse eilanden. De krant wordt in een oplage van 50.000 exemplaren verspreid door heel Zeeland. Wilt u weten waar en wanneer u de krant precies kunt vinden: kijk op www.zeeuwsweerzien.nl en abonneer u op de digitale nieuwsbrief.

Op de foto staan vrijwilligers van Zeeuws Weerzien die klinken op de tweede jaargang van de herinneringskrant.  foto Zeeuws Weerzien

Geen reacties

Geef een reactie