Voor gulle gevers!

In coronatijd verschijnt iedere vrijdag een nieuwe column op de website van Zeeuws Weerzien. Aan de hand van een foto ‘uit de oude doos’ blikken redactieleden terug op hun eigen jeugd: gewone belevenissen die een bijzondere indruk maakten. De eerste column verscheen op 18 april 2020. Journalist Remco van Schellen interviewt de schrijvers iedere vrijdagochtend in het radioprogramma ‘Zeeland wordt wakker’ op Omroep Zeeland.

Exclusief Album

Omdat we graag iets terug doen voor gulle gevers hebben we als cadeautje de eerste serie columns in een ‘Album’ samengebracht: een uniek boekje met persoonlijke verhalen en foto’s van de redacteuren van Zeeuws Weerzien.

Het voortbestaan van de krant is mede afhankelijk van donaties. Iedere gift wordt hartelijk ontvangen. Vanaf 50 euro staat er dus vanaf heden een leuke tegenprestatie tegenover: gulle gevers ontvangen dit unieke ‘Album’. Dit album (foto boven) is niet te koop in de winkel. Meer informatie en hoe u kunt doneren treft u aan op de Homepagina van Zeeuwsweerzien.nl

Heeft u zelf nog een bijzondere foto van vroeger? Stuur hem, met uw persoonlijke herinnering, aan redactie@zeeuwsweerzien.nl. Wie weet wordt ook uw verhaal geplaatst.

Geen reacties

Geef een reactie