Zeeuwse festivals en festijnen in de nieuwste Zeeuws Weerzien

Zomer in Zeeland. Het nieuwste themanummer van herinneringskrant Zeeuws Weerzien neemt u mee naar buiten, naar de tijd waarin we ons vermaakten op vrolijke festivals en festijnen van weleer. We flaneren weer even langs het fruitcorso in Goes, kopen wat lekkers op de braderie in Terneuzen, juichen bij de trekkertrek tijdens de Thoolse dagen, lachen om de MCD revue in Zierikzee, laten onze haren wapperen bij de visserijdagen in Breskens en komen zomaar een circusbeer tegen op een terrasje in Vlissingen. Natuurlijk ontbreekt de prijspuzzel niet en is er ook weer een mooi Zeeuws recept.

Zeeuws Weerzien nummer 17 is gratis af te halen op meer dan 300 uitgiftepunten in heel Zeeland. Kijk op www.zeeuwsweerzien.nl voor een overzicht. En als u toch op pad gaat: neem een krant mee voor een buurman of buurvrouw (en lees gezellig samen).

Zeeuws Weerzien bij u in de buurt

Op steeds meer locaties ontmoet de redactie van Zeeuws Weerzien oudere inwoners van Zeeland om met hen in gesprek te gaan over het thema van de krant. Ook uw herinneringen horen we graag. Zo houden we met elkaar de verhalen over het Zeeland van de vorige eeuw levend. Haal snel een krant voor meer informatie, of kijk op www.zeeuwsweerzien.nl hoe u zich op kunt geven.

Geen reacties

Geef een reactie