DE NIEUWE ZEEUWS WEERZIEN: IJZIGE HERINNERINGEN AAN DE WINTER VAN ‘63

“Als zelfs de zee verstijft.” Zo opent de nieuwste editie van Zeeuws Weerzien, de gratis krant vol verhalen over het Zeeland van toen. Dit keer staat de krant in het teken van de strenge winter van ’63. Weet u het nog? IJsbloemen op de ramen, kapot gevroren melkflessen en gestremde veerverbindingen. Warme herinneringen aan ijskoude tijden. Zeeuws Weerzien wordt gedurende de eerste twee weken van december verspreid door heel Zeeland en is beschikbaar in alle vestigingen van Bibliotheek Zeeland, wachtkamers van huisartsen en fysiotherapeuten, zorginstellingen, boekhandels, musea en diverse lokale ondernemers. Bedoeld om zelf te lezen, maar vooral als aansporing om samen met anderen herinneringen te delen. Mis hem niet!

Leffert Oldenkamp, trotse bezitter van het Elfstedenkruisje 1963, bekijkt het eerste winternummer van Zeeuws Weerzien dat hij kreeg overhandigd door Patrick Joossens. (foto boven)

 

Nieuw: een eigen website

Vanaf 1 december 2019 heeft Zeeuws Weerzien een eigen website: www.zeeuwsweerzien.nl . Zo hebben we nóg meer ruimte voor (oud) nieuws en actuele informatie. Hier checkt u of u de gelukkige winnaar bent van de prijspuzzel, wanneer het volgende nummer uitkomt en hoe u de verschillende medewerkers kunt bereiken. Ook kunt u zich opgeven voor de digitale nieuwsbrief. Benieuwd waar de volgende herinneringsbijeenkomst plaatsvindt? Kijk op www.zeeuwsweerzien.nl !

Tags:
Geen reacties

Geef een reactie