EERSTVOLGENDE HERINNERINGSBIJEENKOMST

Herinneringsbijeenkomsten

Zeeuws Weerzien organiseert samen met Feest van Herkenning bijeenkomsten in Zeeuwse musea, waarbij het delen van herinneringen centraal staat. Ieder kwartaal komen wij langs in een andere regio. Vrijwilligers presenteren een koffer vol voorwerpen uit het verleden en gaan hierover met u in gesprek bij een gezellig kopje koffie of thee. Weet u nog waar de voorwerpen voor werden gebruikt? Wij horen uw verhalen graag. Zo houden we niet alleen de herinnering aan ons mooie Zeeuwse erfgoed levend, maar hebben ook een luisterend oor voor elkaar.

Ook zo’n gezellige middag bijwonen? Geef u op voor de volgende bijeenkomst!

Waar: Museum Veere
Wanneer: Donderdag 27 februari, 14.30-15.30 uur
Adres: Schotse Huizen, Kaai 25 Veere;|
Toegang: Gratis, incl. (vrijblijvend) museumbezoek
Voor wie: Iedereen die het leuk vindt om herinneringen op te halen (het museum is helaas niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers)

Museum Veere is gevestigd in twee prachtige historische gebouwen die de geschiedenis van Veere laten zien: de Schotse Huizen aan de Kaai en het monumentale Stadhuis aan de Markt. Tot de collectie behoren onder meer de unieke 16e-eeuwse Stadhuisbeelden van Veere en de beroemde vergulde beker van Maximiliaan. Er is ook een mooie streekdrachtexpositie.

Aanmelden

Voor de bijeenkomst op 27 februari geldt een maximum aantal deelnemers van 15 personen. Aanmelden graag telefonisch bij de Schotse Huizen 0118-501744 (za-zo van 13 tot 17 uur, in schoolvakanties dagelijks geopend). Uw naam en het aantal personen wordt dan genoteerd.

 

Geen reacties

Geef een reactie