Het nieuwste nummer

Klik hier om het jongste nummer van Zeeuws Weerzien te lezen (december 2020), een uitgave vol herinneringen aan dokters en verpleegsters uit de vorige eeuw. De wijkzuster komt langs, we lezen over de beproefde huismiddeltjes van opoe en we brengen een akelig bezoek aan de tandarts. In dit nummer natuurlijk ook weer een mooie prijspuzzel en een artikel over superwortels uit de Stadstuin Goes.

De uitgifte en distributie van de krant zijn afhankelijk van de huidige coronamaatregelen. Mocht de volgende papieren editie onverhoopt niet verschijnen, dan kunt u toch op deze website wekelijks genieten van een artikel van onze redactie. 

 


Zeeuws Weerzien: archief

Klik hieronder om vorige nummers van Zeeuws Weerzien te lezen.

 

 

Nummer 8, december 2020

Nummer 7, september 2020

Nummer 6, maart 2020

Nummer 5, december 2019

Nummer 4, september 2019

Nummer 3, juni 2019

Nummer 2, maart 2019

Nummer 1, januari 2019

Nummer 0, augustus 2018

Oproep

Gedeputeerde Harry van der Maas deed een oproep toen hij het eerste Zeeuws Weerzien-exemplaar van de septembereditie 2020 uit handen van vrijwilligster mevr. G. van Waegeningh ontving: ,,De krant Zeeuws Weerzien is voor veel ouderen in deze moeilijke tijd een lichtpuntje. Ik neem de krant mee voor iemand in mijn buurt! Helpt u ook om Zeeuws Weerzien op de juiste plek te krijgen?”

Lezersreacties

Wilt u reageren op een artikel uit deze krant? Stuur uw reactie naar redactie@zeeuwsweerzien.nl. Wilt u niet dat uw naam in de krant of op de website wordt geplaatst, zet dit er dan duidelijk bij.

Iedere editie van de papieren krant Zeeuws Weerzien heeft een eigen affiche, gemaakt door Ramon de Nennie uit Middelburg. Bekijk ze allemaal!

Distributiepunten

De laatste editie van Zeeuws Weerzien is gratis beschikbaar in heel Zeeland. Klik hier voor een distributiepunt bij u in de buurt.

Oude nummers beschikbaar

Wij ontvangen veel verzoeken om Zeeuws Weerzien per post op te sturen. Helaas is dit niet mogelijk. Van alle tot nu toe verschenen edities kunt u, zo lang de voorraad strekt, een gratis exemplaar afhalen bij de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg in combinatie met uw boekreservering.

Zeeuwse Bibliotheek | Planbureau 
Kousteensedijk 7,
4331 JE in Middelburg

Alle overige afgiftepunten zijn door de coronamaatregelen helaas voorlopig gesloten.