Het nieuwste nummer

Klik hier om het jongste nummer (10, september 2021) van Zeeuws Weerzien te lezen, een uitgave over Verzamelen. Zeeuwen zijn enorme verzamelaars zo is te lezen in het nieuwe nummer (september 2021) van Zeeuws Weerzien. Speldjes, bierviltjes, asbakjes, postzegels, sigarenbandjes… de Zeeuwse zolders liggen er vol mee. Theatergroep Zierik showt kleding die absoluut moet worden bewaard, de Stadstuin Goes heeft een paarse verzameling (met bijbehorend recept), de voddenboer van weleer doet van zich spreken en ook de prijspuzzel staat in het teken van verzamelen.

 


Zeeuws Weerzien: archief

Klik hieronder om vorige nummers van Zeeuws Weerzien te lezen.

 

 

Nummer 10, september 2021


Nummer 9, juni 2021

Nummer 8, december 2020

Nummer 7, september 2020

Nummer 6, maart 2020

Nummer 5, december 2019

Nummer 4, september 2019

Nummer 3, juni 2019

Nummer 2, maart 2019

Nummer 1, januari 2019

Nummer 0, augustus 2018

Lees samen de krant!

Gezelligheid troef op vrijdag 25 juni toen gedeputeerde Harry van der Maas in Middelburg het startsein gaf voor een leesestafette in heel Zeeland. Op de koffie bij inwoners van Middelburg ging hij in gesprek over herinneringen bij de artikelen in de krant. ,,Geweldig dat Zeeuws Weerzien weer beschikbaar is. Nu de coronamaatregelen versoepelen en bezoek weer mogelijk is, wil ik van harte oproepen tot het samen lezen van deze krant. Het is een prachtig middel om ouderen bij elkaar te brengen en samen herinneringen op te halen’’, aldus Van der Maas.

Klik hier

Lezersreacties

Wilt u reageren op een artikel uit deze krant? Stuur uw reactie naar redactie@zeeuwsweerzien.nl. Wilt u niet dat uw naam in de krant of op de website wordt geplaatst, zet dit er dan duidelijk bij.

Iedere editie van de papieren krant Zeeuws Weerzien heeft een eigen affiche, gemaakt door Ramon de Nennie uit Middelburg. Bekijk ze allemaal!

Distributiepunten

De laatste editie van Zeeuws Weerzien is gratis beschikbaar in heel Zeeland. Klik hier voor een distributiepunt bij u in de buurt.

Oude nummers beschikbaar

Wij ontvangen veel verzoeken om Zeeuws Weerzien per post op te sturen. Helaas is dit niet mogelijk. Van alle tot nu toe verschenen edities kunt u, zo lang de voorraad strekt, tijdens openingsuren een gratis exemplaar afhalen bij de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg.

Zeeuwse Bibliotheek | Planbureau 
Kousteensedijk 7,
4331 JE in Middelburg

Alle overige afgiftepunten zijn door de coronamaatregelen helaas voorlopig gesloten.