Het nieuwste nummer

Klik hier om het jongste nummer (13, juni 2022) van Zeeuws Weerzien te lezen. We duiken de zomer in met heel veel spelletjes uit de oude doos. Het nieuwe themanummer over Spelen staat bol van verhalen en foto’s over hoe we vroeger speelden. We hadden eigenlijk maar weinig nodig om onszelf te vermaken, we speelden vooral buiten. Herinneringen aan tollen, hoelahoepen, griffelen in Tholen, modderen op Modderoord, de step, de speelgoedwinkel van Visser in Goes, een patroon voor een ouderwetse knikkerzak en nog veel meer.

 


Zeeuws Weerzien: archief

Klik hieronder om vorige nummers van Zeeuws Weerzien te lezen.

 

 


Nummer 13, juni 2022


Nummer 12, april 2022

Nummer 11, december 2021

Nummer 10, september 2021


Nummer 9, juni 2021

Nummer 8, december 2020

Nummer 7, september 2020

Nummer 6, maart 2020

Nummer 5, december 2019

Nummer 4, september 2019

Nummer 3, juni 2019

Nummer 2, maart 2019

Nummer 1, januari 2019


Nummer 0
, augustus 2018

Lees samen de krant!

Gezelligheid troef op vrijdag 25 juni toen gedeputeerde Harry van der Maas in Middelburg het startsein gaf voor een leesestafette in heel Zeeland. Op de koffie bij inwoners van Middelburg ging hij in gesprek over herinneringen bij de artikelen in de krant. ,,Geweldig dat Zeeuws Weerzien weer beschikbaar is. Nu de coronamaatregelen versoepelen en bezoek weer mogelijk is, wil ik van harte oproepen tot het samen lezen van deze krant. Het is een prachtig middel om ouderen bij elkaar te brengen en samen herinneringen op te halen’’, aldus Van der Maas.

Klik hier

Lezersreacties

Wilt u reageren op een artikel uit deze krant? Stuur uw reactie naar redactie@zeeuwsweerzien.nl. Wilt u niet dat uw naam in de krant of op de website wordt geplaatst, zet dit er dan duidelijk bij.

Iedere editie van de papieren krant Zeeuws Weerzien heeft een eigen affiche. Bekijk ze allemaal!

Distributiepunten

De laatste editie van Zeeuws Weerzien is gratis beschikbaar in heel Zeeland. Klik hier voor een distributiepunt bij u in de buurt.

Oude nummers beschikbaar

Wij ontvangen veel verzoeken om Zeeuws Weerzien per post op te sturen. Helaas is dit niet mogelijk. Van alle tot nu toe verschenen edities kunt u, zo lang de voorraad strekt, tijdens openingsuren een gratis exemplaar afhalen bij de Zeeuwse Bibliotheek in Middelburg.

Zeeuwse Bibliotheek | Planbureau 
Kousteensedijk 7,
4331 JE in Middelburg

Alle overige afgiftepunten zijn door de coronamaatregelen helaas voorlopig gesloten.